Reitti

reitti

Ennen reissua teimme vain alustavia suunnitelmia reissureitin suhteen. Matkaan lähdettiin Bangkokin menolippu takataskussa ja mieli avoimena. Alkuperäiseen suunnitelmaan on tullut useita mutkia ja koukkauksia, ihan uusia maita ja mantereita, joista emme ennen reissua osanneet kuvitellakaan. Meille matkaaminen ilman suurempia suunnitelmia on sopinut oikein hyvin, olemme viipyneet joissain paikoissa aiottua pidempään, koska on ollut niin kivaa, ja toisaalta taas tehneet äkkinäisiä päätöksiä kurssin kääntämisestä aivan uuteen suuntaan. Eikä ne matkakustannuksetkaan niin valtavan paljon suuremmiksi ole tulleet, kuin jos olisimme ostaneet lentoliput maailman ympäri jo ennen rinkan pakkaamista ja Suomesta poistumista.

Nyt kun reissun loppu jo häämöttää, on ne viimeisetkin matkaliput kotiin hankittu. Voikin siis julkaista lopullisen matkareittimme, me kuljimme maapallon ympäri seuraavasti:

Suomi-Thaimaa-Laos-Hong Kong-Japani-Malesia-Kambodza-Singapore-Indonesia-Australia-Uusi-Seelanti-Kanada-USA-Peru-Bolivia-USA-Islanti-Ranska-Saksa-Itävalta-Suomi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s