Tunnustus

Sain useita kuukausia sitten blogini alkutaipalella Maiskis-blogin Niinalta tunnustuksen, kiitos siitä! Tunnustuksen ansiosta löysin Niinan viihdyttävän lifestyle blogin vauva-arkineen ja askarteluvinkkeineen, mutta myös muutaman vierailijan Niinan sivujen kautta oman blogini pariin. Alunperinhän blogini idea oli olla ainoastaan muisto matkastamme minulle ja Timolle sekä hengissä olemisen tiedotusväline vanhemmilleni ja muille tutuille. Blogiin ei siis ollut tarkoitus laittaa muuta sisältöä kuin vain reissuun liittyvää. Nyt parin kuukauden aikana olen kuitenkin sen verran tähän blogimaailmaan höyrähtänyt ja jopa ruvennut ihan aktiivisesti seuraamaan tiettyjä blogeja, että kaivoin tunnustuksen esiin ja etsin uusia, mielenkiintoiselta vaikuttavia blogeja, joilla on viikossa alle 200 lukijaa.

Haasteen säännöt olivat seuraavat:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Uusien blogien löytäminen on haastavaa, sillä blogeja on aivan pilvin pimein ja usein eksyy lukemaan ainoastaan niitä suosituimpia, joilla lukijoita on jo läjäpäin. Vaati siis melkoista salapoliisityötä, jotta onnistuin joukosta viisi blogia löytämään.

Siirrän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

Tanssia, rakkautta ja arkea on ystäväni ja työkaverini Katjan tuore blogi, jossa hän kertoo elämästään pienen Aino-tytön äitinä. Sain tämän saman haasteen Katjalta Niinan jälkeen, joten tässä samalla myös kiitokset sinne suuntaan.

Tämän haasteen myötä löysin blogilistalta Provencea etsimässä -blogin, joka koukutti minut täysin. Kauniisti kirjoitetut tekstit, Etelä-Ranskan upeus ja suunnaton tietämys alueesta. Ei helpota laisinkaan minun Ranskan matkakuumetta.

aujourd’hui, elle va être heureuse -blogi kertoo nasevasti Helsinkiä rakastavan nuoren naisen elämästä ja arjesta.

Täältä sinne-Reissupäiväkirja on aivan alkumetreillä, mutta innolla odotan kuulumisia retkeilyn, reissauksen ja vaelluksen parista.

Chilindrinera en Chile -blogissa reissuun lähtö eli kolmen kuukauden opettajavaihto on vielä edessä syyskuussa. Vaikka oma vaihtovuosi on jo kaukaista historiaa ja opinnotkin on jossain vaiheessa puristettu kasaan, on mielenkiintoista seurata vaihtoajan valmisteluja ja tietenkin elämää paikan päällä Chilessä.

Mainokset

5 thoughts on “Tunnustus

  1. Kiitos vaan sullekin ihanasta blogista! Musta toi oli aika hauska haaste, koska luen aktiivisesti melkein kaikkia blogeja joille itse haasteen heitin silloin joskus. :)

  2. Voi kiitos, Maiju! Miten kiva yllätys, kun – krhm… – pitkästä aikaa palasin Provence-blogini pariin. Hyvä syy aktivoitua uudestaan ;) Ja hauska oli löytää myös tänne, täytyykin tutkailla tarkemmin!

  3. Päivitysilmoitus: Suunnan etsimistä ja tunnustus | Provencea etsimässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s