Vessakaverit

Yöllä pimeys täällä on todellakin pimeää. Ja koska sähköä ei yöllä ole, apua ei saakkaan valokatkasijasta. Eteensä ei näe laisinkaan ja hädän iskiessä matka vessaan voi olla haastava esterata. Ja kun tiensä on selvittänyt pöntölle asti, ei kannata vielä huokaista helpotuksesta, koska pöntöstä saattaa löytyä yllätys.

sakupikku

Nimittäin bungalowissamme asustava Saku-sammakko. Yhtenä päivänä se oli päästänyt sisään myös serkkunsa, pulskanpuoleisen Sakke-sammakon, sekä kämmenen kokoisen Heikki-hämiksen.

hämispikku

Saku-sammakko kökötti bungalowimme seinällä saapuessamme saarelle. Häädettyämme sen ulos kämpästämme aloitti se kovaäänisen protestin. Kuulosti siltä kuin seinämme takana olisi mylvinyt tuhatkiloinen, miehekäs sonni. Ja ilmeisesti heti tilaisuuden tullen tämä sammakko meistä piittaamatta palaa takaisin huudeilleen. Yöllä on siis hyvä asettaa otsalamppu päähänsä, jotta kohtaaminen Sakun kanssa ei herätä resortin muita nukkuvia asukkaita.

Mainokset

4 thoughts on “Vessakaverit

  1. Haha :D Meillä sattui asustelemaan kovaäänisiä Sakuja mökkimme takana Taman Negaran sademetsässä Malesiassa. Aikamoinen sonnilauma tosiaan :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s