Ei mennyt niin kuin Strömsössä

Toivon kovasti, että epäonni kotimaassa ennen reissua vähentäisi epäonnea sitten reissun päällä. Olen viettänyt pari unetonta yötä viime viikkoisen uutisen myötä.

Tipahdin kaksi kuukautta sitten hevosen selästä pari kertaa ja tässä rytäkässä olkapäästäni kuului paukahdus. Kävin välittömästi ensiavussa ja olkapäästä otettiin röntgenkuvat ja murtumia ei löytynyt. Odottelin parisen kuukautta, että olkapää ottaisi ja parantuisi, mutta kun sellaista ihmettä ei tapahtunut, patisti Timo minut lääkäriin (taidan olla yhtä jäärä lääkäriin menon suhteen, kuin suurin osa keski-ikäisistä suomalaisista miehistä). Kävin magneettikuvissa ja joulun välipäivinä kävin kuulemassa uutiset lääkärin vastaanotolla: olkapään kiertäjäkalvosin ja hauis ovat sen verran revenneet, että tarvinnevat leikkaushoitoa ja leikkaushoidon jälkeen sairasloma on vähintään 2 kuukautta. KÄÄK, miten meidän matkan käy?!

Onni onnettomuudessa oli, että olen ratsastusseuran jäsen ja siten oikeutettu liiton tarjoamaan tapaturmavakuutukseen, joka kustantaa leikkauksen myös yksityisellä puolella. Kunnallisella kun leikkaus olisi mennyt tuonne toukokuulle asti ja silloin reissu- sekä muita elämän suunnitelmia olisi joutunut järjestelemään täysin uusiksi. Nyt leikkausaika järjestyi jo puolentoista viikon päähän, joka tarkoittaa sitä, että minulla on töitä jäljellä enää viikko. Aika haikeaa…

Olemme parin kuukauden ajan etsineet aktiivisesti edullisia lentoja Bangkokiin. Olemme mieltyneet momondon hakukoneeseen, joka kerää aika kattavasti lennot suurimmilta (ja pienemmiltäkin) matkailusivustoilta. Löysimmekin momondon kautta pari ihan kohtuuhintaista lentoa. Kauan ykköspaikkaa piti yhdensuuntainen lento yhdellä välilaskulla Aeroflotilla, mutta joulun alla tapahtuneet kaksi lentoturmaa Venäjällä saivan meidät pikkuisen varuilleen, vaikkeivat epäonniset lentokoneet Aeroflotin koneita olleetkaan.

Eilen illalla sitten sähköpostiin tupsahti Finnairin tarjoussähköposti ja sen verran edullisesti mainostivat suoraa meno-paluulentoa Bangkokiin, että napattiin kiinni syöttiin ja ostettiin reissun ensimmäiset lentoliput! Paluulipun pitäisi helpottaa myös 60 päivän turistiviisumin hankintaa, jota varten siis pitää olla jonkinlainen lippu maasta poistumiseen. Nyt sitten vain pistetään sormet ristiin, että leikkaus onnistuu ja olkapää kuntoutuu ennen 28.3, jolloin seikkailu alkaa.

Mainokset

One thought on “Ei mennyt niin kuin Strömsössä

  1. Tuli mieleen, et tiiätkä siitä Netposti hommasta, se on aika helppo, kun kaikki tulee sähköisenä. Itelle ei tule oikeastaan enää mitään postia luukkuun, koska ne tulee joko Netpostiin ja laskutkin nettipankkiin…Kun tuo osoitekin on niin vaihtuvaa sorttia, että sitä postia saisi sitten kalastella ympäri maailmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s